Vážení,

obracím se na Vás jako předseda Společenství vlastníků – Trnovanská 1320/30, IČO: 254 53 815 (dále jen „Společenství“) v následující záležitosti.

Přes opakované výzvy v minulosti jsou stále společné prostory užívány jako odkladiště věcí vlastníků a uživatelů bytů. Na základě společného jednání s kontrolní komisí Společenství a kontroly provedené v minulých dnech opětovně vyzývám:

  1. k vyklizení a odstranění z kočárkáren veškerých uskladněných předmětů, které do kočárkáren nepatří (tj. zejména nábytek, domácí spotřebiče, štafle, malířské potřeby, rotoped, apod.), a dále
  2. k odstranění ze společných prostor veškerých květin a květináčů, které brání volnému průchodu požárních únikových cest. Kromě předmětů omezujících nebo ohrožujících evakuaci nebo záchranné práce je dále nepřípustné v prostorách požárních únikových cest umísťovat jakékoliv hořlavé předměty (tj. zejména plastové květináče apod.).

Předměty uvedené výše odstraňte nejpozději do 20. března 2023. V případě marného uplynutí budou předměty Společenstvím ze společných prostor odstraněny a zlikvidovány.

 

 

JUDr. Vladimír Jašek, Ph.D., LL.M.

jednatel společnosti Tsjechië Property Investment s.r.o. – předsedy Společenství vlastníků – Trnovanská 1320-30, Teplice

Výzva k odstranění předmětů z kočárkáren a společných prostor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *